⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geeft veel meer rust in de nacht! - Laura

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een uitvinding! Ben er zo blij mee!! - Hatice

Onze missie

Als vaders kennen we de slapeloze nachten maar al te goed. Wij willen ouders steunen in een prachtige maar ook stressvolle tijd.

Groot slaaptekort

Het probleem

Midden in de nacht slaperig naar de keuken stompelen om de volgende fles klaar te maken en proberen de juiste temperatuur te krijgen met warm en koud water - als vader van drie kinderen ken ik deze strijd maar al te goed.

Er moet een betere oplossing zijn!

Het idee

Ondanks een intensief zoektocht kon ik geen product vinden wat mijn nachtelijk dilemma op kon lossen. Dus rijpte langzaam het idee van een babyflesje speciaal voor de nacht in mijn hoofd.
Het idee is dus een product van mijn eigen lijd en mijn ervaring😅!

snoozi nachtfles

"Wauw, ik heb dit product nodig!"

s nachts opstaan moet tot het verleden behoren, het moet ook donker blijven en in het algemeen moet men zo snel mogelijk onder de dekens kunnen gaan liggen en verder slapen. Altijd de perfecte watertemperatuur, droog opgeslagen melkpoeder in de fles en een gemakkelijke hantering - hantering - als mogelijk met een hand - waren de sleutel. Ik vertelde Marius Stolarski over het idee. En als vader van drie kinderen, was zijn reactie: "Wauw, ik heb dit product nodig!"

Gemaakt in Duitsland

De productie 🇩🇪

Als vaders was het voor ons nooit een vraag of snoozi in Duitsland geproduceerd moest worden. Enerzijds om de transportwegen kort te houden en zo de CO2-balans te verlagen, en anderzijds om de beste kwaliteit te garanderen onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Wij zijn de ouders van de volgende generatie, dus moeten wij de wereld zo gaan vormen dat wij er plezier in scheppen onze kinderen erin op zien groeien. Dit betekend voor ons een sociale en milieubewuste wereld.