⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geeft veel meer rust in de nacht! - Laura

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een uitvinding! Ben er zo blij mee!! - Hatice

IMPRINT

Imprint

Informatieplicht volgens § 5 TMG.

Retouradres:

Global e commerce experts - - snoozi
Ezi Returns
Rijnlanderweg 766 Unit H
2132 NM Hoofddorp
Netherlands

Factuuradres:

Snoozi GmbH
Roonstrasse 29,
50674 Keulen,
Duitsland

  • UID-nummer: DE12345678
  • Register: Handelsregister
  • Registratienummer: HRB 99107
  • Gerechtsgebouw: Keulen
  • WEEE-Reg. Nr.: DE81313562
  • VerpackG-Reg.-Nr.: DE3791192881540
  • Telefoon: +49(0)221 650830-00
  • E-mail: info@snoozi.com
  • Directeur: Fabian Molzberger

Geschillenbeslechting in de EU

In overeenstemming met de Verordening betreffende onlinebeslechting van consumentengeschillen (ODR-verordening) willen wij u informeren over het platform voor onlinebeslechting van geschillen (OS-platform).

Consumenten kunnen klachten indienen bij het onlinegeschillenbeslechtingsplatform van de Europese Commissie op http://ec.europa.eu/odr?tid=321136309. U vindt de nodige contactgegevens hierboven in ons impressum.

Wij willen er echter op wijzen dat wij niet bereid of verplicht zijn deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website

Wij werken voortdurend aan de inhoud van deze website en streven ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken. Volgens de Duitse Telemediawet (TMG) §7 (1) zijn wij als dienstverlener verantwoordelijk voor onze eigen informatie die wij in overeenstemming met de algemene wetten voor gebruik ter beschikking stellen. Wij kunnen helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van alle inhoud op deze website, met name niet voor de inhoud die door derden wordt verstrekt. Als dienstverleners in de zin van §§ 8 tot 10 zijn wij niet verplicht de door hen doorgegeven of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die op onwettige activiteiten duiden.

Onze verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik van informatie te blokkeren volgens de algemene wetten als gevolg van gerechtelijke of officiële bevelen blijven onaangetast, zelfs in het geval van onze niet-aansprakelijkheid volgens §§ 8 tot 10.

Als u problematische of illegale inhoud opmerkt, neem dan onmiddellijk contact met ons op, zodat wij de illegale inhoud kunnen verwijderen. U vindt de contactgegevens in de opdruk.

Aansprakelijkheid voor links op deze website

Onze website bevat links naar andere websites voor de inhoud waarvan wij niet verantwoordelijk zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor gelinkte websites, aangezien wij niet op de hoogte waren en zijn van enige onwettige activiteiten, dergelijke onwettige activiteiten niet hebben opgemerkt en links onmiddellijk zouden verwijderen indien wij op de hoogte zouden zijn van enige onwettige activiteiten.

Als u illegale links op onze website opmerkt, neem dan contact met ons op. U vindt de contactgegevens in de opdruk.

Copyright

Alle inhoud van deze website (afbeeldingen, foto's, teksten, video's) valt onder het auteursrecht van de Bondsrepubliek Duitsland. Wij verzoeken u ons te raadplegen voordat u de inhoud van deze website verspreidt, reproduceert of exploiteert, bijvoorbeeld door deze op andere websites te herpubliceren. Indien nodig zullen wij het ongeoorloofd gebruik van delen van de inhoud van onze site juridisch vervolgen.

Als u op deze website inhoud aantreft die inbreuk maakt op het auteursrecht, neem dan contact met ons op.

Foto credits

De afbeeldingen, foto's en grafieken op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

De beeldrechten berusten bij de volgende fotografen en bedrijven:

  • Burkhardt Heimann