⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geeft veel meer rust in de nacht! - Laura

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een uitvinding! Ben er zo blij mee!! - Hatice

Welkom bij de club van goed uitgeruste snoozi ouders.

Hier vind je getuigenissen van klanten, interessante artikelen over babyslapen en nuttige tips & trucs.

Verwachtingen overtroffen

"Ik wilde de flessen vooral zodat het 's nachts niet meer zou gebeuren dat een thermosfles omvalt of het water net niet meteen de juiste temperatuur heeft. Doordat de perfecte fles echt maar 5 seconden weg is, valt mijn kleintje meestal weer in slaap tijdens het drinken en voel je je 's ochtends niet zo uitgeput."

SANDRA S.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nooit meer zonder! De snoozi is een spelbreker!

"We houden van onze snoozi! Niet meer opstaan en de fles is zo snel bij de hand dat onze dochter zich niet in huilt. De nachten zijn veel beter en afgelopen nacht heeft ze zelfs zes uur achter elkaar geslapen. We hebben lang niet zo goed geslapen. Bedankt voor deze geweldige uitvinding!"

LINN R.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb er lang over nagedacht en heb mezelf toen getrakteerd - een droom die uitkomt.

"Ik kon geen volledige borstvoeding geven en moest op een bepaald moment voeden. Vooral 's nachts was dit een vermoeiende zaak. Baby huilt, open thermosfles, voeg koud water toe, maar het is te heet - koel het af in de keuken .... In een flits was je klaarwakker."

SANDRA L.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gewoon geweldig, slapeloze nachten zijn eindelijk voorbij, we houden van je.

"Een super geweldige fles die mijn dochter meteen accepteerde, een druk op de knop is voldoende en de fles wordt op de juiste temperatuur bereid. Niet meer opstaan 's nachts en tegelijkertijd een geweldig nachtlampje. Gewoon een aanrader"

KATHRIN O.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We zijn er gewoon dol op!

"Ik hoef 's nachts niet meer op zoek naar de thermosfles, die of nog te warm of al te koud is, en ik bespaar mezelf de rommel omdat er niets mis kan gaan. Beste aankoop ooit! Bedankt, de nachten zijn zo veel makkelijker!"

NICOLE M.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeker een aanrader

"Dit product is gewoon geweldig. De kleine krijgt zijn flesje en slaapt daarna heerlijk verder. En mama is de volgende dag goed uitgerust. Eenvoudige bediening en klaar in een paar seconden."

JUDITH B.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️