⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geeft veel meer rust in de nacht! - Laura

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een uitvinding! Ben er zo blij mee!! - Hatice

"De kwestie van veiligheid is voor mij essentieel." - Verloskundige Nancy

"De kwestie van veiligheid is voor mij essentieel." - Verloskundige Nancy

Slaap - het gespreksonderwerp bij uitstek onder vermoeide ouders. Iedereen heeft zijn eigen tips en trucs om de kleintjes in slaap te krijgen. Hier lees je wat verloskundige en slaapcoach Nancy Flege beschouwt als de absolute "tip" nummer 1.

"De kwestie van veiligheid is voor mij essentieel."

Wij als ouders zijn er verantwoordelijk voor dat onze kinderen zich 's nachts veilig voelen. Dit komt vooral door onze nabijheid, want als ze ons kunnen ruiken en onze nabijheid waarnemen, voelen ze zich rustig en veilig.

NAAR DE VIDEO

Wil je meer slaaptips van Nancy horen, bekijk dan haar podcast Life Steps.

Meer babyslaaptips:

Nabijheid 🤱

Je Baby voelt zich het meest comfortabel en veilig als het dicht bij je slaapt. Met een extra bed heb je nog voldoende ruimte in het gezinsbed en kunt je baby gemakkelijk kalmeren als het nodig is.

Licht uit.💡

Probeer de lichten 's nachts uit te doen. Zo leert je baby dat duisternis rust en slaap betekent. Met de snoozi kan het licht uit blijven tijdens het voeden.

Snel voldoen aan behoeften 🏃♀️

Baby's kunnen behoeften nog niet uitstellen en verwachten daarom snel eten, anders raken ze in paniek. De snoozi fles is in 5 seconden klaar om te drinken en je baby valt meestal in slaap tijdens het voeden.

Eindelijk weer rustgevende nachten

De eerste babyfles speciaal ontwikkeld voor de nacht. Zonder op te staan, zonder het licht aan te doen en voorbereid in 5 seconden. Drukken, schudden, weer gaan slapen!