⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geeft veel meer rust in de nacht! - Laura

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een uitvinding! Ben er zo blij mee!! - Hatice

Waarom goed slapen zo belangrijk is!

Waarom goed slapen zo belangrijk is!

Hoe veel uren heb je vandaag geslapen Met een baby is het antwoord zeker: "Te weinig!".

Ouders hebben een van de zwaarste banen ter wereld en chronisch slaaptekort is een van de meest voorkomende "symptomen" van het ouderschap.

Ouders verliezen 1.056 uren slaap😲

Ouders missen ongeveer 1.056 uren slaap in de eerste 12 manden na de gerboorte.
Midden in de nacht naar de keuken stompelen om de volgende fles klaar te maken terwijl je half slaapt of met de thermoskan op het rand van je (oder het) bed prutsen en dan nog wachten tot de temperatuur goed is?

Met de snoozi nachtfles hebben we een product ontwikkeld waarmee ouders in bed kunnen blijven liggen, het licht uit kan blijven en de ouders in een minimum aan tijd weer verder kunnen slapen. Zo zorgen wij ervoor dat ouders tot een uur meer slaap per nacht krijgen.

Waarom slaap zo belangrijk is...

  • Meer energie🔋

Je hebt eindelijk genoeg energie om je dagelijkse taken in alle rust en zonder stress uit te voeren (en dat zijn er meer dan genoeg als ouder 😉).

  • Beter humeur 😊

Het is bewezen dat voldoende slaap een positief effect heeft op ons humeur. Je bent evenwichtiger en neemt uitdagingen rustiger aan.

  • Meer kwaliteitstijd ❤️

Als je 's nachts voldoende slaapt blijf je de volgende avond langer wakker en kunt de tijd relaxed met je partner doorbrengen.

Eindelijk weer rustgevende nachten

De eerste babyfles speciaal ontwikkeld voor de nacht. Zonder op te staan, zonder het licht aan te doen en voorbereid in 5 seconden. Drukken, schudden, weer gaan slapen!